ליקוק ציצי של ילדה על ידי בן משפחה מבוגר נושא אופי ידידותי, נשים נהנות מאונס, גילוי עריות שביצע אב בילדתו במשך שנים נעם לילדה אשר חפצה במעשיו, ואריתראים שבים מרצון לארצם כדי לספוג כליאה בתנאים לא אנושיים, עינויים קשים או הוצאה להורג – לאחר שאוימו ונכלאו לזמן בלתי מוגבל בתת תנאים במחנה הריכוז סהרונים.
המשפט "אני מעדיף למות במדינה שלי מאשר להיות בכלא בישראל לנצח" הוא עדות חיה לרצון חופשי. ממש כמו שהתעללות מינית של אב שנמשכת שנים מבלי שהילדה תתלונן מעידה על תשוקה או מתירנות מצידה.
וכך נראית הדיקטטורה הרצחנית הזו שאליה אנחנו משגרים 'מרצון' את מבקשי המקלט (תודה ל Tal Nitzan)
נ.ב. לכל המתקוממים על ההשוואה:
אונס הוא לא רק אקט מיני. כשאדם אנוס לעשות דבר מה מחריד, פיזית או נפשית, בכפייה, הוא קורבן. בתנאים של חוסר ברירה אין לדבר על בחירה או רצון חופשי.
הדיבור על 'חפצה', 'נהנתה', 'שיתפה פעולה' או 'חזר מרצון' – אינו רלוונטי כשבאדם שבוי עסקינן.
ילד קטן שבוי בידי הוריו, ומבקש מקלט שניצוד – שבוי בידי המדינה שכלאה אותו.
לא די שנעשה כאן אונס, הונהג כאן דיבור מכובס, מתועב, שמכשיר אותו.
תגובות
תודה על החדות והבהירות
תודה לך
לא רק שההשוואה במקומה, היא גם מלמדת שרשעות, אטימות וגזענות מתחילים מהדרגים הגבוהים ביותר במדינת ישראל, כולל במערכת שמופקדת על משפט וצדק.
מסכימה, ורד. הכל קשור ומתחיל מלמעלה.
ממוקד, חד ובהיר – שאפו!!
תודה!